doelstelling

 

WAT IS DE BELANGRIJKSTE DOELSTELLING?

Het in stand houden en/of verbeteren van de kwaliteit van producten en/of diensten verleend door de betere schoenproductiebedrijven, schoendetailhandel en schoenherstellersbedrijven en het verbeteren van de commerciële gezondheid van deze ondernemingen in België.

VAN BOMMEL

De erkenningsregeling waarmee u uw klant aantoont, dat u een top schoenmaker bent.
Van Bommel produceert en verkoopt uitsluitend kwaliteitsschoenen.

Geconcludeerd werd dat samenwerking op het gebied van de schoenherstellingen een versterking voor beide bedrijven betekent, - en sterker nog, een belangrijke impuls kan geven aan de schoenreparatie sector. Uitgangspunt van Van Bommel is dat een kwaliteits-schoen ook kwaliteits-reparatie verdient. Daarom is het noodzakelijk dat er in België een belangrijke groep schoenmakers blijft bestaan, die die kwaliteits-schoenen verantwoord en origineel kunnen repareren. Dus uw belang als kwaliteitsschoenmaker is ook ons belang.

Ons hoofddoel is de schoenmakers-branche in België doormiddel van keuringen te beoordelen, en bij gebleken geschiktheid het certificaatVan Bommel Meester Schoenmaker te verlenen. Dankzij het behalen van deze erkenning, kunt u zich duidelijk gaan onderscheiden van schoenmakers die niet aan uw kwaliteits-niveau voldoen.

Alvorens iemand het certificaat “Van Bommel Meester Schoenmaker” ontvangt, dient men aan de volgende criteria te voldoen:
een goede kwaliteit van uw reparaties;
een goede kwaliteit van de verwerkte materialen;
een goede serviceverlening en adviezen aan uw klant;
een correct prijsbeleid.


   
 
© 2010 Harm Bukkems. All Rights Reserved